Oudercomité

Wij zijn een groepje geëngageerde ouders die het 'feel good' imago van deze school nog een extra duwtje willen geven. Op de maandelijkse vergaderingen worden allerlei activiteiten uitgekiend en besproken, uiteraard steeds onder het goedkeurende oog van de directie en een aantal afgevaardigde leerkrachten. Het oudercomité mengt zich niet in de dagelijks werking van de school, maar wil wel instaan voor 'dat beetje meer'.

Door onze goede relatie met de Heilige man en de paasklokken zijn we er zeker van dat deze elk jaar in onze school passeren en de kinderen iets lekkers toestoppen.Om de nodige extra aankopen te kunnen financieren, organiseren we de jaarlijkse kalender- en wafeltjesverkoop en wordt er een tombola op poten gezet. Hiermee worden zaken aangekocht die het schoolgaan voor de kinderen nog aangenamer maakt. Denk maar aan de speeltuigen op de speelplaats van zowel de kleuter- als de lagere school, computers in de klassen, ...

Uiteraard mag er ook gefeest worden, zo is er in het eerste deel van het schooljaar de welbefaamde kinderfuif, en tonen de kleuters hun acteerkunsten tijdens het grootouderfeest, waarna de grootouders door het oudercomité getrakteerd worden op koffie en cake.

In het tweede deel van het schooljaar wordt er een heuse carnavalstoet op poten gezet en trakteren we de kinderen ’s middags op pannenkoeken en de toeschouwers na de stoet op verse soep. 

Tevens organiseren we een kinderrommelmarkt, waar de kinderen hun capaciteiten als echte verkopers kunnen laten zien, en is er als afsluit het schoolfeest, dit jaar in het thema 'Kunst'.

Kortom, we willen uw en onze kinderen een onvergetelijke fijne schooltijd bezorgen!